The smart Trick of homestay melaka That Nobody is Discussing

Selain tu, homestay ni juga  terletak di lokasi yang sangat strategik. Dekat dengan tempat menarik seperti rumah terbalik dan Bandar Hilir.

Pelbagai aktiviti riadah keluarga boleh dijalankan di sini antaranya memancing, karaoke, berkayak dan sukaneka yang boleh diaturkan dengan pihak vacation resort.

Had an awesome weekend here with my household. Big tv and youtube channel. Fundamental kitchen utensils are presented. Thanks lord

Salah satu tempat penginapan yang menjadi tarikan pengunjung di Melaka ini ialah Homestay Kontena Melaka. Uniknya homestay ini kerana ia dibangunkan dengan mengubahsuai kontena menjadi sebuah tempat penginapan yang cantik. Terdapat 4 unit kontena untuk ditempah dengan harga RM a hundred and fifty.

Visitor rooms from the hotel are fitted with a kettle. Total with A personal toilet, all models at Muk by Victoria Household Melaka feature a flat-display screen Television, and specific rooms are equipped having a seating region.

di Melaka ini menawarkan beberapa pakej menarik mengikut bilangan penginap dengan reka bentuk yang berbeza-beza. Jika menginap di sini, maka mudahlah untuk bersiar-siar di tepi sungai Melaka.

Spot is sweet in the vicinity of to town.home is roomy but I feel its extra like apartment than hotel.no carpet in the mattress.if have toddlers its pretty dangerous if tumble from the bed. Foods is just so-so.is likely to website be have to have extra variety.

2) Perlu ada tinted di tingkap dapur dan grill.Rasa tak selamat sbb rasa org mudah nampak dan pecah masuk

Jonker Street antara salah satu lokasi wajib singgah bila ke Melaka. Siapa yang pernah ke sini tahu lah macam mana sesaknya jalan nak sampai ke sini. Tapi kalau dapat jalan kaki je dari homestay ke Jonker Street memang terbaik.

Homestay Masbro yang dinspirasi dari rumah Inggeris ni mampu menempatkan 6 orang dengan selesa serta dilengkapi dengan meja makan, ketuhar dan peti ais.

Ia bermula dengan satu tempahan Satu-satunya cara untuk memberi ulasan adalah untuk membuat tempahan di laman kami dahulu. Dari situ, kami dapat memastikan bahawa ulasan ditulis oleh tetamu sebenar yang telah menginap di tempat penginapan itu.

Ruby Homestay Melaka is one of the most popular homestays with A personal pool in Melaka. It's five bedrooms, 4 bogs, a patio with backyard sights, and a gorgeous outdoor personal pool.

Selain itu, terdapat juga wakaf yang disediakan untuk anda memasak dan BBQ. Tambahan lagi, anda tidak perlu risau tentang tempat meletakkan kereta kerana kawasan laman yang luas ini dijamin keselamatannya kerana berada di kawasan berpagar.

Setiap bilik tidurnya pula dilengkapi dengan katil dan aircond. Jadi, memang sangat selesa untuk menginap disini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *